Press "Enter" to skip to content

Udlejningsbil i Berlin

Har du nogensinde drømt om at cruise ned af Autobahnen i Tyskland? Eller måske du altid har ønsket at se den velkendte Brandenburger Tor? Uanset hvad du foretrækker, er Berlin, Tysklands hovedstad, et af Europas mest populære turist destinationer. Byen har ikke kun en hel ualmindelig historie, hvor hovedstaden var en meget vigtig del af det 19. århundrede, det er også en meget underholdende by. Den nemmeste måde at opleve Berlin på er via udlejningsbil!

På nuværende tidspunkt findes der to lufthavne i Berlin, nemlig Tegel og Schönefeld. De fleste danskere rejser til Tegel, men udlejningsbiler er tilgængelige ved begge lufthavne (afstanden fra begge lufthavne til centrum varierer). En ny international lufthavn ved navn Berlin Brandenburg Airport er ved at blive bygget for at erstatte begge lufthavne.

Køretips i Berlin

Autobahn og mangel på fartgrænser passer sammen for mange mennesker, når de tænker på bilkørsel i Tyskland, selvom disse veje ligger et stykke vej fra Berlins centrum. Det er stadig ikke så slemt at køre i selve byen, og byen har et vej netværk, der er godt designet. Det kan være nødvendigt at køre med GPS, så du vil kunne undgå at fare vild i de cirkelagtige vejsystemer. Du vil kunne få adgang til de fleste attraktioner med en udlejningsbil, men vær opmærksom på, at der kan være en del trafik og kamp om parkeringspladserne om sommeren.

Hvor man kan leje en bil i Berlin

Biludlejning er tilgængelig ved begge lufthavnen, Tegel Lufthavn og Schönefeld Lufthavn. Det er sikkert den nemmeste mulighed, hvis du får fat i en udlejningsbil, da transport til byens centrum fra Tegel kan være lidt kompliceret. Hvis du kunne tænke dig at leje en bil senere hen, er det nemmeste at gøre det ved hovedbanegården i Berlin. Her vil du kunne finde et bredt udvalg af muligheder for biludlejning fra nogle af de mest velkendte og bedste firmaer, heriblandt Hertz, Avis, Europcar og Budget. Glem endelig ikke det tyske udlejningsfirma Buchbinder, som giver ligeså gode priser som hos firmaet Dollar.

Attraktioner man skal besøge med udlejningsbil

Iblandt de mange attraktioner, der findes i Berlin er Brandenburger Tor der er et must, sammen med Reichstag et af de mest historiske minder fra Tysklands fortid. Mange af disse attraktioner kræver ingen udlejningsbil, men hvis du for eksempel vil nå frem til den zoologiske have, Zoologischer Garten (Addresse: Hardenbergplatz 8), kan en udlejningsbil være en god idé at have, da det ligger ca. 20 minutter fra byens centrum.

Køreture, som vi kan anbefale er en tur til Leipzig er blot 200 km syd fra Berlin. Her vil du kunne møde minder fra forskellige dele af landets historie. Du skulle også overveje den 300 km lange køretur i den nordvestlige retning mod Hamborg, der også ligger tæt på den danske grænse. Måske din ferie kunne fortsætte i den retning?