Press "Enter" to skip to content

Biludlejning i Europa

Det farverige Europa har mange spændende oplevelser og attraktioner at byde på. Ved at benytte sig af en udlejningsbil kan du vælge, hvor og hvornår du vil ud og rejse. Vi har samlet et overblik over de mest populære europæiske destinationer for udlejningsbiler. Her vil du kunne finde gode råd til, hvad der skal ses og gøres de forskellige steder. Overblikket hjælper jer, der skal på bilferie med familien, og har tænkt sig at overraske kæresten, eller måske planlægger en ferie med gode venner.

Oplev den franske landsbykultur

Når man oplever Frankrig på sit smukkeste, kan der være mange fordele ved at benytte sig af en udlejningsbil. Det er meget populært at leje en bil til nemmere at kunne komme rundt i de autentiske landsbyer og nyde de fantastiske vinområder, der findes rundt om i landet. For mange er selve køreturen en del af oplevelsen.

For at opleve frodig natur, dale samt imponerende arkitektur, skal du tage til Provence i Frankrig på din næste ferie. I Nice vil du kunne finde et stort udvalg af udlejningsbiler, og med biludlejning Nice, kan du komme frem til Frankrigs smukkeste landsbyer indenfor en halv time. Selvom kørekulturen kan være en smule mere aggressiv end den vi kender fra Danmark, med det vil alligevel føles en smule som at køre derhjemme. Overvej endelig, om du vil vælge en bil med air condition, da temperaturerne kan være forholdsvis høje i løbet af sommeren.

Igennem Schweiz med en udlejningsbil

Schweiz er den perfekte destination for dem, der elsker smukke omgivelser og naturoplevelser. Om sommeren kan man vandre rundt i de schweiziske alper. I bjergene vil du kunne finde frem til mange forskellige lokale caféer hvor lokalproduceret ost, kød og øl sommetider kan findes på menuen. Hvis du ønsker at bestige nogle af bjergtoppene i løbet af sommeren, er det en god idé at leje en bil. Schweizerne er kendte for deres præcision og omhu, og trafikken i landet afspejler dette og er meget organiseret. Flyv til Zürich og oplev først storbyen. Herfra kan du nemt komme frem til imponerende steder med en udlejningsbil, og her vil du også kunne finde forskellige biludlejningsfirmaer, som vil kunne hjælpe dig med at nå frem til dine destinationer.

Fantastiske Lofoten

Indenfor de seneste par år har Lofoten tiltrukket sig en voksende international interesse. Det maleriske sted er ikke kun populært for udlændinge. Flere nordmænd er også begyndt at planlægge deres ferier her. Det uregerlige ocean og de spektakulære bjerge gør Lofoten til et unikt sted at besøge. Offentlig transport dertil er dog ikke ligetil. Hvis du skulle vælge at tage på ferie i Lofoten, er det rarest at leje en bil. Hvis du flyver dertil eller tager derhen via båd fra Bodø til Svolvær, vil Svolvær være et godt sted at køre fra med en udlejningsbil. Oplev de lokale steder så som Kabelvåg og Henningsvær og rejs til Leknes og Moskenes, inden du afleverer din bil i Svolvør igen.

Kør langs kysten i Italien

Hvis du kunne tænke dig, at overraske en du elsker med en romantisk rejse til Italien, anbefaler vi, at du rejser til Lombardy. Denne region indeholder dele af de italienske alper, verdenskendte søer og har Milano som centrum. Se her for bestilling biludlejning i Milano. Begynd turen i Europas hovedstad for mode, Milano, og benyt dig af en udlejningsbil til at gå på opdagelse i de nærliggende områder. Hvis du er en af dem, der elsker italiensk vin, skulle du køre til vinområdet Franciacorta. Det er også et must på vejen til Comosøen.

Besøg Reykjavik på Island

Hvis du skal til Reykjavik, kan det være en god idé at bruge en udlejningsbil. Du vil kunne finde udlejningsfirmaer både ved hovedstadens lufthavn og i centrum. Mange af Islands mest spektakulære seværdigheder findes udenfor Reykjavik, og den nemmeste måde at nå frem til dem på er via bil. ”Blue Lagoon” kan stærkt anbefales. Den geotermiske spa ligger næsten 40 kilometer fra hovedstaden, og man kan nemt nå frem til den med bil. Se https://www.biludlejning24.dk/island/reykjavik/

Biltur i Alicante

Den spanske middelhavsby Alicante er en populær destination for mange danskere. En ferie her består af sol, strand samt muligheden for at komme på spændende udflugter. Hvis du skulle benytte dig af en udlejningsbil fra Alicantes lufthavn, vil det kun tage dig fem minutter at nå ind til byens centrum. For de eventyrlystne er der mange gode grunde til at gå på opdagelse i de fantastiske områder omkring Alicante, og det er disse tilfælde, at det kan være rart med en bil. Kør til Canalobre for at besøge de fascinerende grotter eller nyd en dag i smukke Costa Blanca. Der findes mange alternativer med biludlejningsfirmaer i Alicante. Vær bare opmærksom på, at de fleste udlejningsfirmaer kræver, at bilisten er mindst 21 år.

Besøg Bergen

Bergen tilbyder mere end bare glade SK-Brann fodboldfans og Norges største forsamling af paraplyer. Den bedste måde at opleve Norges vestlige hovedstad på er med en udlejningsbil. Biludlejningsbureauer i Bergen findes både i byens centrum og ved lufthavnen. Syv kilometer ude fra centrum vil du kunne finde den historiske kirke Fantoft Stavkirke, der blev bygget i år 1150. Kirken, der står der i dag, er en rekonstruktion da kirken brændte ned i 90’erne.

Græsk atmosfære på Kreta

Kreta er den perfekte ø for dem, der elsker at gå på opdagelse. Bestil en udlejningsbil som du vil kunne benytte dig af til at gå på opdagelse rundt omkring på hele øen. Både ved lufthavnen i Chania og i Heraklion tilbydes der udlejningsbiler. Udover det vil du kunne finde et stort udvalg af biludlejning Kreta i de fleste byer på øen. Hvis du er interesseret i arkitektur og smukke bygninger, skal du køre til Gramvousa på den nordvestlige side af øen. Her vil du kunne finde et imponerende slot med en masse historie. Området er også kendt for de mange smukke strande. Nogle af de mest populære stande på Kreta findes dog på den sydvestlige del af øen. På Elafonissi Beach kan du nyde solfyldte dage med badning og solbadning. Når du er træt af at solbade, kan du tage til Samaria Gorge. Denne 16 kilometer lange slugt er en spændende naturoplevelse. Se og https://www.billigerebiludlejning.dk/graekenland/kreta/ eller Skyscanner.

På tværs gennem Storbritannien

En køretur i Storbritannien er det perfekte valg til den næste familiekøretur. Du kan finde flyrejser til London hvor priserne virkelig er billige. Når du er ankommet, kan du hurtigt finde en udlejningsbil og med det samme køre hen til den historiske by Oxford. Tag børnene med på en spøgelsestur igennem Oxford, før du kører nordpå næste dag. Benyt dig af muligheden for at køre til Wales og bliv fascineret af alle de uforklarlige bynavne og det walisiske sprog. Både Cardiff og Swansea er spændende rejsedestinationer. Ved at leje en bil vil du have en masse frihed til at opleve den britiske kultur, og det er den perfekte mulighed for dine børn til at fortælle, hvor de kunne tænke sig at tage hen. Det er normalt ikke svært at finde et ledigt værelse ved et Bed and Breakfast. Når turen når sin ende, kan du bare aflevere bilen, hvor du hentede den. Derefter kan du enten vælge at bruge nogle dage i London eller fange det første fly hjem, efter du har afleveret bilen.

https://www.europcar.dk/privat/gode-priser-i-europa